Meny

Rekrytering: Applikationskonsult samt Teamledare support & projekt

Vi jobbar med affärssystem, e-handel, webb och digitala processer. Nu förstärker vi vårt team och söker två nya medarbetare.

Nilsson & Mossberger har hand om rekryteringarna. De nya tjänsterna finns kort beskrivna nedan. Varmt välkommen att ansöka!

Sista ansökningsdag: 2024-10-13

  • APPLIKATIONSKONSULT MED EKONOMIKUNSKAP

Vi söker en engagerad applikationskonsult med intresse för ekonomiprocesser som kan arbeta med affärssystem på kundsidan. Hos oss får du utvecklas i en prestigelös och familjär miljö med fokus på samarbete, ansvar och välmående. Vi erbjuder friskvård på arbetstid, systematisk feedback och moderna lokaler i Flygstaden.

Rollen: Du stöttar kunderna både vid implementering av våra affärssystem och under löpande användning av systemet. Du ansvarar för support och förvaltning av affärssystem för större kunder. Arbetet innefattar allt från att identifiera kundbehov till att ge utbildning och användarsupport. Du kommer även driva kundprojekt med ansvar för budget och tidplaner.

Vi söker dig: Erfarenhet av ekonomiarbete och affärssystem är meriterande, och du gillar problemlösning och kundkontakt. Hos oss värderas initiativ och lärande högt.

Ansökan: Kontakta Andreas Nilsson (0701-460 391) eller Carin Mossberger (0701-460 390) för mer information.

Läs mer hos Nilsson & Mossberger

  • TEAMLEDARE SUPPORT & PROJEKT

Vill du leda ett team och arbeta med att införa affärssystem och e-handel för våra kunder? Vi söker nu en Teamledare för Support & Projekt. Vi erbjuder en nyckelroll där du får påverka både teamets utveckling och kundernas upplevelse genom projektledning och support. Hos oss får du utvecklas i en prestigelös och familjär miljö med fokus på samarbete, ansvar och välmående. Vi erbjuder friskvård på arbetstid, systematisk feedback och moderna lokaler i Flygstaden.

Rollen:

  • Leda och coacha ett team på 3-4 personer inom kundsupport och systeminföranden.
  • Hantera kundärenden och driva egna projekt.
  • Förbättra rutiner för effektiv support och projektleveranser.
  • Ansvara för dokumentation och handböcker.

Vi söker dig: Erfarenhet av affärssystem och ekonomi är viktigt liksom stilistisk förmåga och projektledningsvana. Ledarskapserfarenhet är meriterande.

Ansökan: Kontakta Andreas Nilsson (0701-460 391) eller Carin Mossberger (0701-460 390) för mer information.

Läs mer hos Nilsson & Mossberger

Läs gärna om hur det är att jobba på Montania

 

Copyright © Montania System AB · Använder WordPress.